Rètols Planell | Retolació comercial a Barcelona | Empresa de retolació a Igualada | RÈTOLS PLANELL

Rètols Planell || Retolació comercial a Barcelona

A Rètols Planell transformem les seves idees en dissenys corporatius i comunicatius. Som capdavanters en retolació comercial per empreses i franquícies de Catalunya i tota Espanya

Karting Barcelona

Comuniquem les seves idees, transformades en disseny


Fundada a Igualada l’any 1927, Rètols Planell és una empresa del Grup Planell, que en els seus inicis, centrava la seva activitat en la pintura decorativa i industrial.

Des de l’any 1994, veient les noves necessitats del mercat, van decidir ampliar els seus serveis, per poder donar suport integral a tot tipus de solucions de retolació. És llavors quan neix oficialment Rètols Planell.

Rètols Planell
L’experiència ens avala

La nostra empresa de retolació a Igualada està avalada per més de 20 anys d’experiència i un miler d’instal·lacions nacionals i internacionals. Hem treballat per a tot tipus de clients, particulars, empreses, institucions i franquícies que han confiat en la nostra serietat, en la qualitat de tots els materials i en la satisfactòria consecució de les seves idees, transformades en solucions integrals de comunicació.

A l’avantguarda tecnològica

A Rètols Planell estem en constants formació i innovació, per ajustar el servei a les últimes novetats tecnològiques del sector.

Impressió digital per a qualsevol superfície i format
Apliquem àmplia varietat de laminats per vidres
Dissenys i tractaments d’imatges en 3D
Grafismes antilliscants per a terres