Barcelona retolació

Retolació comercial a Barcelona

A Rètols Planell som el teu especialista en retolació comercial i decorativa a Barcelona i Catalunya.

A Rètols Planell portem una llarga trajectòria al servei del disseny i de la decoració. Com a Grup Planell, en els nostres inicis, ens dedicàvem a la pintura decorativa i industrial.

retolació Barcelona comercial

Una llarga trajectòria en el disseny d’espais.

Des de l’any 1994, analitzem la demanda actual, decidim ampliar els nostres serveis, per poder oferir un suport integral en tot tipus de solucions de retolació comercial a Barcelona i retolació decorativa d’espais. D’aquesta manera, neix oficialment Rètols Planell, especialista en solucions de retolació a Barcelona.

Particulars i empreses

Els nostres treballs de retolació comercial a Barcelona estan avalats per més de 18 anys d’experiència i un miler d’instal·lacions nacionals i internacionals. A Rètols Planell hem treballat per a tot tipus de clients, particulars, empreses, administracions, franquícies…. Empreses d’important renom internacional han confiat els seus serveis de retolació comercial a Barcelona a Rètols Planell.

Cada idea, una solució integral de comunicació

Treballem cada dia per transformar el concepte visual, adaptat a les últimes novetats i tendències del sector. Per això, estem en constant innovació i formació, per poder-nos ajustar a les solucions de retolació i disseny gràfic més avançats.

Què ens diferencia?

Impressió digital per a qualsevol superfície I format
Apliquem una àmplia varietat de laminatges per a vidres
Disseny i tractament d’imatges en 3D
Grafismes antilliscants per a terres

Rètols Planell

  C/ Pau Muntades, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 805 07 53

Segueix-nos

Noticies